Ingen registrering i USA: CFTC sagsøger Crypto Futures Trading Platform

CFTC sigter mod at narre en uregistreret platform til at betale amerikanske investorer tilbage deres penge efter at have investeret i crypto futures.

 

Mandag sagsøgte Commodity Futures Trading Commission Laino-gruppen for at rådgive amerikanske investorer om at handle futures på råvarer som Ether, Litecoin og Bitcoin. Virksomheden havde ikke tidligere registreret sig i Kommissionen.

Ifølge CFTC’s klage brugte den St. Vincent-registrerede Laino Group Bitcoin Era, der fungerer som PaxForex, et netværk af amerikanske datterselskaber for at tiltrække amerikanske detailinvestorer. Dermed overtrådte Laino-gruppen loven om handel med varer.

CFTC sagde ikke specifikt, hvilke aktiviteter Laino Group var involveret i. Kommissionens anmodning om decharge angiver, at den ikke ved, hvor meget handelsplatformen har tjent uden registrering. CFTC’s retssag kræver ikke kun fuld tilbagebetaling af alle penge, men også:

En kendelse om, at sagsøgte og enhver efterfølger for retten skal redegøre for alle deres aktiver og passiver. Han skal også angive alle de midler, som han har modtaget fra og betalt til kunder.
Definitionen af ​​ansvarsgrænsen er en specialitet her. CFTC har gentagne gange henvist til Bitcoin som en vare i de senere år. Ether og Litecoin er på samme liste som Bitcoin og traditionelle råvarer som guld og sølv. Dette antyder, at Kommissionen også behandler disse andre som varer, som CFTC-formand Heath Tarbert sagde sidste år.

Spørgsmålet om, hvilke kryptokurver der skulle høre under CFTC’s jurisdiktion, blev behandlet i to lovudkast, der blev præsenteret for Repræsentanternes Hus i sidste uge.