50% av Crypto Twitter tror ikke Bitcoin kan nå $ 50 000 innen 2021

En populær Bitcoin-analytiker “PlanB” la ut en Stock to Flow (S2F) -modell som spådde at Bitcoin skulle treffe $ 50 000 innen neste år. Modellen har gitt opphav til flere debatter både til fordel for modellen og mot den. Noen som støtter “planBs arbeid, støtter økningen i verdien av cryptocurrency mens andre ikke er så sikre. Han stilte til og med ut en debatt og ba de som gikk inn for arbeidet eller mot det å stemme.

Stemmene ble delt med nesten halvparten

Fredag ​​la den populære analytikeren en meningsmåling på twitter-siden sin for at samfunnet skulle stemme, med spørsmål om de er enige i modellen eller ikke. Imidlertid er de som ikke tror på modellen nesten like de som støtter modellen. Stemmene ble nesten delt i to og hver prosentandel sto nesten på 50%.

Spørsmålet hadde muligheter for publikum å velge nivået de tror Bitcoin vil treffe innen desember neste år. Det var alternativer for under $ 55.000, $ 55.000, $ 100.000 og $ 288.000.

De nevnte prisene ble oppnådd fra iterasjonen av S2F-modellen. Hvis Bitcoin ikke når de prisene som er nevnt i modellen innen desember neste år, blir iterasjonene av modellen ugyldig. Fra resultater på avstemningen var 57,5% av velgerne enige om at Bitcoin kan bevege seg over $ 55.000 innen desember neste år. På den annen side sa cirka 42% av de spurte at de ikke tror Bitcoin kan nå $ 55.000 før slutten av desember neste år.

Noen eksperter tror ikke på S2F-modellen

Den blandede reaksjonen etter modellen kommer, siden noen har blitt litt kritiske til PlanBs arbeid. CIO for kryptofondet Strix Levithan, Nico Cordeiro, sa i en rapport nylig at aksjestrømningsmodellen er dødelig “feil”. Cordeiro antydet også at det ikke er holdepunkter for at arbeidet med S2F-forholdet i gull har påvirket gullprisen gjennom historien.

Økonom Alex Kruger resonnerte også i samme tankerekke som Cordeiro. „S2F-modellen er ubrukelig for å forutsi pris, ettersom de underliggende forutsetningene for modellen ikke er oppfylt,“ sa han.